Здраве при работа

Ние от ТимПревент България разбираме здравословните и безопасни условия на труд  в две направления – "Техническа безопасност" и  "Здраве при работа".

Здравето е основен фактор в нашия живот, както в личен, така и в професионален план.  Здравето е най-ценният дар за всеки един човек, а здравето на служителите е най-ценният актив на всяка компания.
 
Всички ние като работещи хора, прекарваме и посвещаваме значителна част от активния си живот на работата. За да бъдем здрави на работното си място, обаче трябва да разгледаме и анализираме живота си като цяло – у дома, в службата и в почивното ми време.  Знанието и грижата за здравето и безопасността по време на работа ни осигуряват пълноценно прекарано свободно време. И обратно – неумението да си почиваме и натрупването на личен стрес влияят неминуемо на качеството на нашата работа.

Ето защо, в раздела "Здраве при работа" специалистите на ТиймПревент България разглеждаме конкретни казуси във всички основни  направления на здравето, например:

  • Знаем ли как да обръщаме внимание на нашето здраве ежедневно?
  • Знаем  ли,  че е нужно да ходим на лекар и без причина?
  • Знаем  ли какво е здравословното ни състояние?
  • Храним ли се здравословно?
  • Знаем ли как да работим в правилна работна поза?
  • Какво е профилактичен медицински преглед?
  • Кога и защо трябва да правим профилактични прегледи?

и пр.  интересни материали, с които се надяваме да ви бъдем полезни.

 

Като специалисти със значителен опит в областта, сме уверени, че здравето на работното място е съвкупност от съвместните усилия на работодателите, работещите и обществото като цяло.

Това се постига чрез комбинация от: Участието на служителите  в процеса на подобряване на работната организация; насърчаване на участието на работниците в целия процес; предоставяне на здравословен избор и насърчаване на личностното развитие; информиране за вредите от тютюнопушенето; насърчаване на душевното здраве; упражнения и физическа активност и други.

Kонсултации

Консултации за Вашето предприятие

02 / 852 9647