26. октомври 2017

 

TOP AUTOMOTIVE CONFERENCE 2017

7-9 Декември 2017

Имаме удоволствието да Ви поканим на Конференция „Top Automotive 2017“, организирана от Тийм Превент Полша със стратегическото партньорство на VDA QMC.

 

Това е уникална възможност да създадете контакти с представители на автомобилната индустрия в чужбина, да научите за новости и актуални промени в автомобилните стандарти и изисквания на организации за управление на качеството като VDA QMC и IATF, както и да обмените идеи и добри практики по време на семинарите с производители като Opel, FCA, VW и Mercedes-Benz

 

Тази година имаме и специален повод, който искаме да споделим с Вас – да отпразнуваме 10 години Тийм Превент Полша на Юбилеен банкет, който ще се състои на 8 Декември 2017 от 20.00 часа. 

 

Конференцията ще се състои в Hotel Ambassador Premium в Лодз, Полша от 7 до 9 Декември 2017. За всички участници от България таксата участие е с 10% отстъпка от основната такса и е 390 Евро, като включва: участие в конференцията, конферентни материали, кетъринг и сертификат за участие.

 

Допълнително информация за предстоящото събитие, както и за миналите издания, можете да намерите на адрес: http://topautomotive.pl/en/

 

 

Относно групата B·A·D

Групата B·A·D обслужва с помощта на повече от 4 000 експерти в Германия и Европа 270 000 предприятия с 4 милиона заети в различните области на превенцията. През 2016 оборотът беше 265,5 милиона евро. Така B·A·D GmbH с нейното дъщерно европейско дружество TeamPrevent принадлежи към най-големите фирми, предлагащи услуги по превенция (охрана на труда, здравеопазване, безопасност, персонал). Обхватът на услугите е от отделни проекти до комплексни мероприятия за аутсорсинг. Портфейлът на групата се допълва от множество предложения в областите на консултацията, повишаването на квалификацията и сертификацията.

Kонсултации

Консултации за Вашето предприятие

02 / 852 9647